keskiviikko 19. elokuuta 2009

Löydöksiä ja askartelutarvikkeita

Tänään kävimme varaamassa vihkimisen ja valokuvauksen. Tuomaria tosin emme saaneet vielä varattua, koska heillä ei ollut oikeustalolla vielä mitään tietoa, että kuka siihen maailman aikaan mahdollisesti pääsee ja kuka ei. Tuomarin saamme varattua joulukuussa, mutta vihkiaika on jo varattuna, että varmasti joku sitten saadaan meidät myös vihkimään!

Vihkimisemme on 14.00 ja valokuvaus 14.45. Laskeskelimme, että sen ajan pitäisi riittää itse vihkimiseen, että keskustaan autoilemiseen ja kuoharin siemailuun autossa. ;)

Samalla kävimme ostamassa "postimerkkejä", eli tarroja niiden kutsukuorten kulmiin, jotka käymme itse tiputtelemassa postilaatikoihin.
Tälläisiä löytyi.
Vielä lähempi kuva.
Ei ole mitään rakkausaiheisia, mutta ei tule olemaan meidän postimerkitkään. Lähinnä valitsimme nämä sävyn takia; sopii violetteihin kuoriin ja koska nämä ovat neliskanttisia, niin ne markkeeraavat paremmin postimerkkejä.

Antin puvulle ostimme valmiiksi pukupussin, koska sellaisen tarvitsee jo nyt, ettei hänen housuilleen vaan vahingossakaan ehdi käydä mitään. :)
Ja niin se budjetti vain kasvaa huomaamatta...

Nämä eivät olleet myöskään ostoslistalla, eli taas ylimääräistä budjettiin, mutta oli pakko saada. Ja okei, ei näistä tullut kuin yhteensä 1€ lisää, joten ei haittaa mitään. :)
Näitä tosiaan haaveilen vessojen oviin, mutta en vielä tiedä mitä näihin maalaisin..
Olisiko teillä ehdotuksia?
(Antin ehdotus oli kirkkovene ja sille vastine, mutta minä haluan säästää vanhempien ihmisten pumppuja.. :D)
Tässä on askartelutarvike tilaukseni, josta kerroinkin jo aiemmin. Onhan nämä jo maaliskuusta asti pölyyntyneet tuolla laatikossa... Paitsi tänäänhän nuo korupihdit pääsivät käyttöön! :)

Kuvassa siis korttipohjat, hopeaharsopaperit, fimoa "hääkarkkeihin", magneetteja, kapeaa satiininauhaa, ääriviivatarroja, höyheniä, kimppujen pohjat...
Ja vielä täytyy esitellä aivan iiiihana leikkuri, jonka löysin.
Meillä on talvihäät, joten mikä sopisi paremmin kuin lumihiutaleleikkuri!? Ja tuleehan meille pöytiin koristeeksikin lumihiutalekonfettia. Tällä teen varmaan vähän lisä koristusta kutsukortteihin ja/tai kuoriin. (En ole rei'ittämässä kuoria, vaan käyttämässä noita lumihiutale kuvioita.)
Tästä leikkurista pitäisi varmaan Nanakin... ;)

2 kommenttia:

Kiitos!