perjantai 14. elokuuta 2009

Laskennallinen budjetti

Kuten jo aiemmin mainitsin, joulukuussa laskimme minkään hintoja pahemmin tietämättä alustavaksi budjetiksemme 4420€.
Myöhemmin olemme laskeneet hieman tarkemmin, kun olemme saaneet hintoja selville ja ylipäätään ymmärtäneet paremmin, että mitä kaikkea täytyy hankkiakaan ja muutenkin maksaa.

Tässä on nyt meidän laskennallinen budjettimme, josta kyllä puuttuukin vielä jotain, jotkut tulevat maksamaan enemmän ja jotkut asiat olemme saaneet edullisemmin, mutta tämä onkin laskennallinen. Lopullinen rahanmeno voi olla jotain aivan muuta... :)

MORSIAN
Puku, alusasu, kengät, korut, kynnet, kampaus, meikki, kimppu, sormus
YHTEENSÄ: 1140

SULHANEN
Puku, kengät, hiukset, viehe, sormus
YHTEENSÄ: 435

HÄÄPAIKKA
Vihkiminen, ruokailu, oluet, alkumaljat, iltapala, koristeet, wc-korit, hääyö, musiikki, valokuvaus
YHTEENSÄ: 3200

MUUT
Askartelut, postimerkit, kiitoslahjat, huomenlahjat, vieraskirja, 'hääkarkit', koiran hoito
YHTEENSÄ: 430

KAIKKI YHTEENSÄ: 5205€

Että oho, melkein tonnilla on mennyt yli alustavasta laskelmasta... :D

PS. Miten niin morsian tulee kalliiksi...? ;)

6 kommenttia:

  1. Meidän budjettiin verrattuna toi ei ole vielä ollenkaan paha! Toisaalta me saadaan kyllä vanhemmilta taloudellista avustusta häihin, joten ei itse jouduta ONNEKSI maksamaan kaikkea itse! Yllättävästi budjetti vaan paisuu ajan myötä...

    VastaaPoista
  2. Totta, se on kuin vierivä kivi.
    Minun äitini on luvannut kyllä hieman ehkä avustaa, mutta emme laske sen varaan, vaan säästämme itse. Jos avustusta sitten saa, jää ne häämatkaa varten. :D
    Meillä ei summat kovin isoja ole, koska teemme itse niin paljon. Esimerkiksi minun pukuni kustannukset tulevat koostumaan ainoastaan materiaaleista, sillä kaavoitan puvun itse ja ompelusta en joudu äidilleni maksamaan.

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti saatte ikimuistoiset häät! Rahaa tuskin enää edes ajattelet, kun se aika koittaa!!! :) Tsemppiä ja jaksamista! :)

    VastaaPoista
  4. On se vaan hintavaa, kaikesta koittaa säästää mitä vähänkin keksii ja silti saada juhlaan kaikkea mahdollista kivaa!:) Meillä budjetti myös samaa luokkaa kun teillä ellei pienempikin.

    VastaaPoista
  5. No meilläkin alunperin oli pienempi, mutta se vaan kasvaa ja kasvaa... :D
    Tosin monissa jutuissa on säästetty ja toivottavasti tullaan säästämään jatkossakin, mutta kokonaissumma silti varmaan vielä nousee taivaisiin, koska kokoajan keksii lisää ostettavaa.. :/

    VastaaPoista

Kiitos!