keskiviikko 12. elokuuta 2009

Katsastus hääpaikkaan

Kävimme katsastamassa tulevan hääpaikkamme Cronin's Cafén jo joulukuussa 2008 ja teimme paikasta alustavan varauksen ja varausmaksu tuli maksettavaksi maaliskuussa.

Paikka oli vieläkin upeampi, kuin olin osannut edes kuvitella! Niin tunnelmallinen, lämmin ja kodikas ja samalla todella juhlava. Parempaa paikkaa juuri meille en osaa kuvitella, eikä onneksi tarvitsekaan, koska se on jo meille varattu!

Edellisessä postauksessa mainostettuja plussia voisin valottaa hieman lisää, eli:
-ruoka 30€/nenä, sis. noutopöydässä salaatit, lämpimät ruoat, leivät ja levitteet, ruokajuomat, hääkakku, kahvi ja pikkuleivät.
-ei tilavuokraa, jos vieraita on vähintään 40
-hääsviitti 140€. Huoneen saa käyttöön hääpäivänä kello 12 ja se tulee luovuttaa seuraavana päivänä vasta 14. Hintaan sisältyy kaksi piccolopulloa shampanjaa, aamiainen huoneeseen, sekä aamusauna.

Parempaa kuin voisi toivoakaan!
Eli kyseessä on todella kaunis ja tunnelmallinen paikka. Keskimmäisestä salikuvasta saa ehkä parhaiten käsityksen, että kuinka tunnelmallinen paikka on talvella, kun ulkona on hämärää. Aivan ihana!
Ja kun tuon kattauksen ajattelee ilman noita kukkia, violeteilla serveteillä, lasisilla tuikkukupeilla+tuikuilla ja konfeteilla koristeltuna, on lopputulos varmasti ihan tarpeeksi hieno ja juhlava. Ja sopiikin ehkä talvihäihin paremmin kuin kukat.

Koristeluun olen ajatellut tosiaan tuikkuja (jotka saa hääpaikan puolesta lasisine kippoineen) ja konfettia pöydille.
Edullinen ja mielestäni ihan näyttävä vaihtoehto. Paikka kun itsessään on niin tunnelmallinen ja kaunis, niin en halua pöytiin liikaa mitään. Kattaus kuitenkin jo itsessään myös tuo "koristeellisuutta". Sitäpaitsi kukka-asetelmat maksavat miljoonia.

Meidän pöytäämme tulee tämäntapainen luurankokoristepatsas.Se ei siis ole tämä sama, mutta hyvin samantapainen. Vaatteet ovat vähän erilaiset ja pari seisoo. Siinäkin on kuitenkin tuo sama Love never dies teksti. Pitää laittaa kuvaa siitä meidän kappaleesta kun saisin sen vain kuvattua. En ole saanut aikaiseksi vieläkään, vaikka patsas on tilattu jo viime tammikuussa... *puna*

Äitini on innostunut lasitöistä ja hän tekee meille lasisen kakkukoristeen. Sen kummemmin emme ole sitä vielä suunnitelleet, mutta jonkinlainen pari siihen on kuitenkin tulossa. Haaveissani olisi jälleenkerran mustaa ja violettia, mutta katsoo nyt mitä äidilläni on mielessä.

Tämä ei nyt varsinainen koriste ole, mutta tässä on ideakuva sormustyynystä. Kaunis se on kaikenkaikkiaan, mutta etenkin täydelliset värit pistivät silmään.. :) Ehkäpä tämän kuvan perustella teen meille jonkinlaisen tyynyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!