torstai 27. elokuuta 2009

Lakkauskokeilu

Tänään keksin millaiset kynnet ehkä haluan häihin ja pitihän sitä heti kokeilla.
Kotoa sopivasti löytyikin aika passelin sävyinen violetti lakka ja pala vaahtomuovia...
Tälläistä jälkeä sain aikaan:
Kynnet siis tuputettu vaahtomuovilla ja kärjet lakattu vielä erikseen. Mielestäni näistä tuli tosi kivat, vaikkei nyt maailman siisteimmät olekaan. Eka kerta kun leikin vaahtomuovin kanssa, joten siihen nähden oikein onnistunut kokeilu!Vasempaan nimettömään tulee sitten vielä musta strassi tuohon violetin rajalle, mutta sitä en nyt viitsinyt kokeilla.

Vielä hienommathan näistä tulee kun nämä kasvaa takaisin. Muutossa meinaan kynnet kärsivät kovasti, eivätkä ole vieläkään ihan palautuneet järkytyksestä. Kävin kynsien ensiapu ostoksilla ja ostin kalkkitabletteja ja kynnenkovettajaa. Luulisi tepsivän. :)
Vielä yksi kuva.. Joko kyllästyttää? ;)

Ps. laitoin tämän nyt korut tunnisteen alle, sillä tuleehan näihin strassi koruksi. ;)

7 kommenttia:

  1. Ei kyllästytä ;) Kalkkitableteila ja hyvällä käsivoiteella pärjäät varmasti mainiosti...siis ilman kynnenkovettajaa, joka usein kovettaa turhan kovaksi ja kynnet sitten oikein napsahtavat poikki. Tälläisiä kokemuksia! Sisko

    VastaaPoista
  2. Ahaa, no pitääkin olla varovainen sen käytön kanssa! Ei sitä pidä laittaakaan kuin alussa 1-2 kertaa viikossa ja myöhemmin kerran kahdessa viikossa, eli paras totella käyttöohjeita! ;)

    VastaaPoista
  3. Voihan olla, että jollakulla on toisenlaisia kokemuksia, mutta mulle ei kynnenkovettaja sovi. Käytän edellämainittuja keinoja kynsien kasvattamiseen... ja aina toimii. Sisko ;)Joku toinen voisi kertoa omia niksejään.

    VastaaPoista
  4. No juu, keskisormen kynsi otti ja katkesi juuri niin että napsaus vain kävi... :( Koko tuo violetti kärki siis napsahti poikki.

    VastaaPoista
  5. En olekaan nähnyt tuollaista "värigradienttia" ennen. Jännä idea!

    VastaaPoista
  6. noi kynnet näyttää jotenkin likaisilta lähinnä, mutta kiva jos ite tykkäät.

    VastaaPoista
  7. No, niinkuin kirjoitinkin, oli tämä ensimmäinen kerta kun kokeilin edes kyseistä tekniikkaa, joten ihmeitä en odottanut itsekään, eikä ihmeitä tapahtunutkaan.
    Harjoitus tekee metsurin ja jos ei tee, käytän varmasti jotain muuta tekniikkaa.
    Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi! :D

    VastaaPoista

Kiitos!