torstai 7. tammikuuta 2010

Ruusutarha ja valmis viehe

Ihana, kiltti, kultainen kaasoni oli auttamassa minua alkuviikolla kukkien askartelussa ja onneksi olikin, sillä meillä meni kahdestaan kaikkien kukkien tekoon huimat 8 tuntia. Yksin minulla olisi siis mennyt kaksi kokonaista työpäivää!! :o No tulihan siinä nyt juotua kahviakin ja höpöteltyä, mutta kuitenkin.

Sekä hääkimppuun, että heittokimppuun tulee samanverran kukkia. Tarkoitus on siis saada niistä mahdollisimman samanlaiset, mutta tottakai valitsen hääkimppuun kaikkein kauneimmat kukat. :)

Hääkimpun ja vieheen ideakuvat löytyvät täältä.

Tälläinen kasa näitä sifonki- (vaaleat pienet) ja organza- (tummat isot) ruusuja nyt sitten on. Salamalla ja ilman salamaa.
Tiedän, määrä näyttää kovin pieneltä, kun ottaa huomioon ajan, mikä niiden tekemiseen menee, mutta kokeilkaapa itse... ;) Yhteensä ruusuja on 48kpl, joista kaksi meni vieheeseen.

Seuraava vaihe kimppujen teossa on ruusujen kiinnitys kimppupohjiin, jotka olen tehnyt jo aiemmin.

Tässäpä on nyt vielä sitten tämä Antin viehe, jonka juuri äsken askartelin valmiiksi asti.
Mielestäni oikein onnistunut ja hieno, vaikka itse sanonkin. :PKiinnityksenä on rintaneula.

3 kommenttia:

  1. AIVAN älyttömän ihania! Voi vitsi, olis itekin pitänyt tajuta kehitellä joku tämmöinen vastaava idis, mut enää kun on...öö.... 8 päivää juhliin alkaa olla jo pikkasen kiire väkertää mitään tuommosia kukkasia! :D Mutta ihana idis! Tulee varmasti hieno kimppu. :)

    Pitäis kyl itekin joku heittokimpunkorvike keksii...noh, vielähän tässä on aikaa, köh köh... ;)

    -Maija

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava idea tuo kimppu! Voi olla, että joudun varastamaan ideasi. Itselläni häät 5.2.2011 ja väriteemana jäänsininen ja hopea. Mistä sait ohjeen noihin kukkiin? :)

    VastaaPoista
  3. Eräästä kirjasta, mutta löytyy varmaan myös netistä ohjeita. Diorin ruusu on nimeltään. :)

    VastaaPoista

Kiitos!