torstai 7. tammikuuta 2010

0 kk 30 päivää häihin! :o

Minun piti eilen tulla tänne hihkaisemaan edes sen verran, että 1kk häihin, mutta sekin taas yllätys yllätys jäi. :/
Nyt kuitenkin olen täällä ja hyvän tovin olen tässä blogin ääressä jo istunutkin, sillä pitihän sitä nyt vähän päivittää mitä on tehty. Aika paljon toisaalta, mutta ei lähellekään tarpeeksi.
Olen tässä oikein laatinut itselleni "lukujärjestystä", johon joka päivälle olen listannut tehtäviä, jotka pitää ennen häitä saada hoidetuksi. Listalla ei ole pelkästään hääjuttuja, vaan ihan kaikkea mahdollista, sillä jos keskityn nämä viimeiset hyvin hektiset viikot vain hääjuttuihin, unohtuu moni muu asia varmaan tehdä.
Hääteksälista näyttää ihan hyvältä sinänsä, mutta Antin takki on vasta aivan alkutekijöissään ja se on kuitenkin iso homma. Onneksi on sentään edes nämä pari hassua viikkoa aikaa. :)
Myöskään vasta alkutekijöissään oleva wanhojentanssipuku-projekti ei vähennä stressini määrää yhtään... Sekin pitää olla valmis ennen häitämme. *huoh*

Nyt on muuten tosiaan ilmoittautumisetkin kunnossa. Tammikuun ensimmäiseen päivään mennessä piti ilmoittautua, mutta muutamia joutui hätyyttelemään vielä 2. päivä. Soo soo! :D
Oli oikein positiivinen yllätys, että vain kuusi jää tulematta. Niistäkin vain yksi on aikuinen ja yksi on 17v. joka taitaa olla juuri siinä iässä, ettei mokomat sukupippalot kiinnosta ja loput neljä ovat pieniä lapsia, joiden vanhemmat haluavat tulla keskenään.

Tänään menemme taas käymään juhlapaikalla. Toivomme saavamme jonkinnäköisen selvyyden pöytien lopullisesta järjestyksestä, että voimme alkaa todenteolla miettimään plaseerausta. Lisäksi on monta asiaa, joita täytyy suunnitella ja ihmetellä.
Seremoniamestarimme tulee mukaan, sillä hänkin haluaa nähdä paikan ja varmaan omalta osaltaan kysellä henkilökunnalta ties mitä.
Meillähän ei ole mitään käsitystä, että millaista ohjelmaa hääleikkien osalta häissämme tulee olemaan, mutta eipä tässä ole tosiaan enää kuin se 30 päivää niin asia selviää...

Jännittää! :)

3 kommenttia:

  1. IIK! Ei mikään ihme, että jännittää, enää KUUKAUSI!! Huh!!

    Tuo miehesi viehe on aivan upea! Ja samoin viitta, jonka olet tehnyt itsellesi! En tiedä, kuinka paljon uskallan ylisanoja käyttää, mutta henkäilen taas kerran ihastuksesta!

    Onnea vielä loppurutistukseen ja takin ja mekon ompeluun!:)

    VastaaPoista
  2. ooh, löysin vahingossa googlella (googlettelin talvihääkenkiä :D ) blogisi ja täytyykin illalla perehtyä ihan kunnolla! Meillä on häät 27.2 :)

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa perehtymään vaan! :D
    Onnea myös teille!! Ei ole pitkä aika enää kummallakaan... :)

    VastaaPoista

Kiitos!