lauantai 31. lokakuuta 2009

Uusia ideoita pukkaa

No nyt on tämä morsmaikku seonnut lopullisesti... :D

Ihan kuin ei tekemistä olisi muutenkin tarpeeksi ja liikaa, niin tämä tyttöpä päätti (tai ei niinkään päättänyt, niin vain tapahtui) keksiä lisää ideoita, joka tarkoittaa myös lisää tekemistä.

Ensinnäkin haluan ehdottomasti karkkibuffan!!! MINÄ TAHDON!!! :DNämä ovat vain esimerkkikuvia. Itse en noin montaa eri laatua edes halua, kuin noissa kuvissa on. Tai no tuo ylin kuva on ehkä ihan realistinen. Ajattelin, että 5-7 karkkilaatua olisi ihan riittävästi. En myöskään ajatellut mitään väriteemaa karkkeihin, sillä violetteja karkkeja tuskin löytyykään ja paperillisia en halua, koska se roskan määrä olisi aivan mieletön! :o

Lisämenoahan se tuo tietysti budjettiin (taas), mutta ei siitä nyt niin iso summa kuitenkaan tule.

Alunperinkin olin kyllä ajatellut karkkibuffaa, mutta olin olettanut, ettei se sovi, kun kyseessä on kuitenkin ravintola jossa juhlamme ovat. Nyt kuitenkin jostain syystä kysyin sähköpostitse asiasta ja se kuulema sopisikin, joten minähän innostuin ikihyviksi. :D

Tekemistä tässä hommassa lähinnä tulee kartonki tötteröiden askartelusta, joihin jokainen voi sitten karkkeja hamstrata. Tötteröt ajattelin tehdä kyllä teemavärien mukaisesti, eli violetista, mustasta ja vaaleanharmaasta (=hopea) kartongista.
Vaihtoehtoisesti voisi hankkia kertakäyttöpahvimukeja, jos vain löytyy sopivan värisiä. Tai voisihan valkoisiakin somistaa jotenkin paremmin teemaan istuviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!