lauantai 31. lokakuuta 2009

Huomenlahja saa lisäystä

Jostain syystä en ollut täysin tyytyväinen huomenlahjaan, jonka olen Antille hankkinut.
Tai siis olen kyllä tyytyväinen lahjaan, mutta mielestäni se ei ollut riittävä ja siksi päätinkin tehdä siihen lisäystä... :D.

Kyse ei ole siitä, että olisin jotenkin täynnä itseäni, mutta kuvailin vähän lisää. Ja tälläkin kertaa aivan itse itselaukaisimen avulla.

Ostin tälläisen hopeakantisen valokuvakansion (24x24cm), jonka kannessa olevaan valokuvan paikkaan laitoin violettia kartonkia, johon liimasin hopeisen sydän-ääriviivatarran. Samoja tarroja tulee meidän kiitoskortteihin.
Tässäkin siis käytetty teemavärejä, jolloin tämän katselu saa varmasti aina häät mieleen. :) ...varsinkin kun sivutkin ovat teemaväreissä. ;)

Tähän aion laittaa mustavalkoisia kuvia. Ensinnäkin ne sopivat hyvin mustille sivuille ja toiseksi minusta mustavalkoiset kuvat ovat paljon taiteellisempia kuin värilliset. Lisäksi en halunnut enää näistä seepioita, koska palapeli jo on sen värinen.

Tässä kansiossa on 20 sivua ja aion laittaa jokaiselle sivulle yhden A5 kokoisen kuvan. Jotkut kuvat on tosin rajattu kapeammiksi, mutta korkeus on aina sama.
Tarvitsen siis 20 kuvaa, joten minun oli kuvattava ja paljon, että niistä sitten voi valita 20 onnistuneinta. Ja edelleen ei, en ole niin täynnä itseäni, että nauttisin itseni kuvailusta sen kummemmin. :D Haluan vain antaa Antille lahjan, josta on (toivottavasti ainakin!) iloa HÄNELLE!

Kansioon tulee yhdeksi kuvaksi sama kuva, joka palapelissäkin on. Mustavalkoisena vain tosin.

Lisäksi tulee kuvia, joissa minulla on hääalusvaatteeni sukkineen päivineen ja "huntu", joka siis on vain valkoista tylliä, mutta näyttää kuvissa ihan hyvältä. Koska pukuni on mustavioletti, eikä minulle tule muutenkaan tuota morsiamen tunnusmerkkiä huntua, niin halusin sellaisen edes näihin kuviin. Onpahan minustakin sitten olemassa vähän tunnistettavampia morsmaikkukuvia.. ;)
Kuva: www.studiowesterberg.fi

Vielä lisäksi tulee tuhmempi osuus, jossa minulla on mustat alusvaatteet, sukkanauhaliivit ja sukat. Näissä ei ole huntua ja poseeraukset ovat rohkeampia kuin noissa "perinteisemmissä" morsiankuvissa.
Kuva: www.huomenlahjamiehelle.com

Kuvissa olen mustavalkoisuuden lisäksi muokannut ainoastaan rajausta, kirkkautta ja kontrastia.

Omista kuvistani tämä on taatusti kesyin kaikista kuvista, joten sen uskallan laittaa tänne näytille ihan kokonaisena. :)
Pääasiana siis sormukset, jotka ovat jätetty ihan oikean värisiksikin.Budjetti kärsi tästä vain 12,95€, joka on kansion hinta. Valokuvapaperia ja valokuvankulmatarroja meiltä löytyy kotoakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!