torstai 22. lokakuuta 2009

Takkikangas viimeinkin löytynyt!

No nyt on Antin takkiin kangas! *tuulettaa* :)
Se ei nyt ole sitä kultareunaista, mutta juhlasamettia jokatapauksessa.

Lisäksi tajusin, että minähän jäädyn vajaamittaisilla hihoillani ilman takkia kun menemme kuvaukseen, joten ostin itselleni kankaan keeppiä/viittaa varten.
En ole vielä kuvannut sitä, joten nyt täytyy vain näin kirjallisesti järkyttää teitä... ;) (Se ei siis ole oikeasti niin pelottavaa, kuin miltä se kuulostaa!!) Eli ostin mustaa toppakangasta. :'D Ja siihen violettia vuorikangasta.
Keepistä tulee noin lantiomittainen ja se kiinnitetään kaulasta koristehakasella (joita ei tietenkään ollut saatavilla ko. kangaskaupassa >:( No, eiköhän moinen jostain löydy. Tai sitten pitää Antin takista jättää yksi pois ja omia se.. ;)

Ja toppakangas ei ole tosiaan sellaista perinteistä kiiltävää tikkikangasta, vaan sellaista...ööö...en osaa kyllä oikein kuvailla. Siinä on tavallaan "nappeja", vaikkei siinä ole nappeja.. :o
No, pitänee laittaa kuva kun saan napsaistua sellaisen.

Budjettikaan ei kärsinyt kovinkaan paljoa, vaikka keksinkin tälläisen lisämenon. Minun puvun budjetti on tällä hetkellä ylittynyt 10,4€ ja lisää se ylittyy vielä sen koristehakasen verran, eli muutaman euron. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!