lauantai 31. lokakuuta 2009

Servetit! <3

Eilen hain postista paketin, joka sisälsi 100kpl violetteja kahviservettejä hopeisella painatuksella. Tässä vielä lähikuva, jossa teksti ja ihana lumihiutale painatus näkyy vielä selvemmin. Servetin väri tosin vääristyy liian punaiseksi. Ylemmässä kuvassa sävy on lähempänä totuutta.Olen ollut yksissä häissä, joissa oli painetut servetit ja muistan ajatelleeni, että ohhoh, näihin häihin on pistetty rahaa!
Tosiasiassa nämä eivät edes ole järin kalliita. Tai siis ovat toki, jos nyt realistisesti ajattelee, että kysehän on vain serveteistä, mutta kokonaisbudjetissa tämä ei kyllä tunnu miltään! Näiden aiheuttama mielikuva on siis paljon kalliimpi kuin todellisuus.
Laskennalliseen budjettiin näitä ei oltu kyllä laskettu mukaan, joten miinukselle mennään koristelujen suhteen, mutta mistään paniikista ei ole kyse. :D

Tarkoituksenamme ei toki ole yrittää saada ihmisiä luulemaan, että häämme olisivat kalliimmat kuin ne ovat. Itse vain rakastuin em. häissä niihin servetteihin ja nyt kun omat häät tulivat ajankohtaisiksi, otin selvää paljonko moiset ihanuudet maksavat ja tilasin ne, koska en pyörtynyt järkytyksestä. :)
Ennemminkin haluamme saada vieraille aikaan mielikuvan siitä, että olemme järjestäneet ja suunnitelleet häitämme ajatuksella. Mielikuvan siitä, että haluamme kaiken sopivan yhteen jollaintapaa.
Näissä yhdistyy kolme häidemme teemaa; violetti, hopea ja talvi.

Samalla ostin postista postimerkit kutsuja varten.

1 kommentti:

  1. Ihanat nuo teidän servetit, täytyy kai sitä itsekin tilata moiset omiin häihimme :)

    VastaaPoista

Kiitos!