torstai 11. helmikuuta 2010

Väsynyt mutta onnellinen

Väsymys on ollut aika kova siksi, että olen viimeiset kuukaudet stressannut ja valvonut niin kovasti ja myös siksi, että olen kipeä. :/
Siksi en siis ole nyt täällä blogimaailmassa vieläkään kertoillut häistämme sen kummemmin.

Lisäksi minulla ei ole vielä kaikkia kuvia häistämme, joten en ole voinut valita parhaita. Mieluummin teen kuvapostauksia sitten, kun on tosiaan kaikki kuvat saatavilla.

Tänään saimme virallisten hääkuvien koevedokset ja aika monta ihanaa oli, jotka kyllä haluamme teettää ihan kuviksi asti. Aikamoinen summa tulee rahaakin sitten menemään, mutta eihän niitä toki tarvi kaikkia teettää nyt heti, vaan vaikka pikkuhiljaa jos siltä tuntuu. Ainakin yksi kuva aiotaan teettää ihan isonaisona, että saamme sen kehystettynä seinälle. ^^

Lisää rahanmenoa on myös luvassa, sillä minun pitäisi hankkia uudet henkkarit. Passikuva ja henkilökortti maksavat yhteensä 63 euroa. Eihän tuo nyt taloutta kaatava summa ole, mutta rahaa kuitenkin. Senkin kun nyt vain saisi tehtyä... :)

Ps. tässä odotan ja ihmettelen, että milloin vanha nimeni häviää ovestamme... :o
:)

1 kommentti:

  1. Moni morsian ei tosiaan varmaan tule häähumussa ajatelleeksi kaikkia häiden jälkeisiä ylimääräisiä menoja! Ihan hyvä pointti toi, että tosiaan kaikki henkkarit täytyy uusia!!

    VastaaPoista

Kiitos!