tiistai 2. helmikuuta 2010

Loppukiri

Nyt otin tosiaan loppukirin blogin kirjoittamisessa, eli tänään tuli monta postausta monesta aiheesta. Kerrankin oli hieman aikaa istahtaa tähän koneen ääreen niin, että jaksoi myös keskittyä kirjoittamiseen.

Blogin kirjoittaminen ei toki jää tähän, mutta nyt todennäköisesti hiljenen häiden yli.

Nyt aion seuraavat pari päivää rentoutua, värjätä ja leikata omat sekä Antin hiukset, tehdä kasvohoitoja, juoda teetä, ehkä vähän siivota tulevaa rouvastelua varten (ei olisi kiva tulla häiden jälkeen sotkuiseen ja/tai likaiseen kotiin), pakata, lukea ja tosiaan vain olla!

Häiden jälkeen sitten palaan uusin jutuin ja kuvin (luvassa myös polttarikuvia!!).
Tulen kertomaan häiden onnistumisesta ja tunnelmasta, toteutuneesta budjetista, musiikeista ja tulen paljastamaan jotain, mitä en ole viitsinyt tänne blogiin kirjoittaa. ;)

Nyt hääjärjestelyt ovat pulkassa, joten eipä tässä tällä erää muuta kuin oikein mukavaa viikkoa ja viikonloppua TEILLE KAIKILLE jotka tänne blogiin eksytte ja oikein onnistunutta ja stressitöntä hääpäivää minulle! :D

Nähdään!



Terveisin

Jenny L.
lauantaina Jenny P.

:)

<3

9 kommenttia:

  1. Toivotan ihanaa unelmien hääpäivää! Kovasti olet vaivaa nähny ja itte tehny paljon - semmosta vieraatkin arvostavat (ainakin meillä). Nauttikaa päivästä (ja näistä viimeisistä neiti-päivistä myös)!

    VastaaPoista
  2. Oikein ihanaa hääpäivää teille molemmille!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa hääpäivää! Itsellä noin kaksi kuukautta vielä odotettavana. Tuntuu hirveän pitkältä ajalta, mutta samalla myös ihan hirmu lyhyeltä :)

    VastaaPoista
  4. Onnea tähän viikkoon ja kaikkiin seuraaviinkin!!

    VastaaPoista
  5. Ihanan ihanaa hääpäivää! Teillä tulee varmasti olemaan upeat häät!! Tulen toivottamaan onnea vasta, kun se on ajankohtaista, sillä olen sen verran taikauskoinen!!;)

    VastaaPoista
  6. Upean ihanaa ja muistorikasta hääpäivää teille näin häidenne aattona! Kuvia ja kertomuksia odotetaan innolla :)

    VastaaPoista
  7. Mahtavaa hääpäivää teille molemmille. Muistakaa nauttia kiireisen päivän aikana :)

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea hääpäivälle! <3

    VastaaPoista

Kiitos!