lauantai 12. joulukuuta 2009

Tuomari on varmistettu!

Vaikka muuten hääasiat junnaavat paikallaan, on se sentään nyt varmaa, että naimisiin pääsemme!
Viime viikolla kävimme ensin oikeustalolla kysymässä, että onko tuomarin tulo varmistunut ja vastaukseksi saimme hyvin hämmentyneen katseen. Siinä vähän aikaa asiasta keskustellessamme ja virkailijoiden selatessa kalenteriaan he löysivät jostain pinosta meidän paperit ja olivat oikein ihmeissään, että "Aaaaaaaaa, tämmöinen! No emmepä ole tätä asiaa kysyneetkään."

-KIITOS! >:(

No saimme sieltä sitten tuomareiden puhelinnumerot, että voimme itse soittaa ja kysyä.

-toinen KIITOS! >:(

Kiva etteivät he sitten viitsineet ollenkaan hoitaa asiaa, vaikka olimme ensimmäisen kerran käyneet elokuussa siellä. Olivat unohtaneet koko asian ja sitten vielä kehtasivat jättääkin koko asian meidän itsemme hoidettavaksi. Mur!
No, näin se tuli ainakin hoidettua! Antti siis soitti ja saamme naistuomarin! JES, edes se asia kunnossa! :)
Tammikuun lopulla pitää mennä häntä tapaamaan. Ainoa miinuspuoli on nyt se, että emme tiedä suostuuko hän lukemaan mitään muuta kuin sen virallisen löpinän. :( Antti ei ollut kuulema saanut asiaa kysytyksi puhelimessa. (No joo, tiedän että aina ei onnistu jonkun jutun sanominen tai kysyminen puhelimessa, riippuen siitä toisesta osapuolesta)
Jos hän ei suostu niitä lukemaan, niin täytyy pyytää sitten jotain muuta lukemaan ne hänen puolestaan. Täytyy nyt vain toivoa, että tuomari suostuisi. Olisi jotenkin "virallisemman" oloista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!