tiistai 1. joulukuuta 2009

Kaksi ja puoli vuotta rakkautta!

...tai onhan sitä kestänyt vähän kauemminkin, mutta sen verran sitä on nyt yhdessä ollessa takana. <3 :)

Häiden suhteen mikään ei ole edistynyt sitten mihinkään. :(
Olen saamaton, niin saamaton. Ja kovin väsynytkin vielä.
Jos nyt voisi päättää uudestaan, en olisi niin varma, että haluaisin häät alkuvuoteen. Muuten täydellinen ajankohta, mutta tämä kaikki suurin tekeminen jää näille vuoden pimeimmille kuukausille, jolloin ei vain yksinkertaisesti jaksaisi. Väsyttää. Paleltaa. Unettaa.

Nyt on otettava itseään niskasta kiinni oikein kaksin käsin ja alettava hommiin! Jos sitä vaikka tämän viikon aikana saisi edes tuon Antin liivin ja vaikka röyhelön tehtyä. :)

3 kommenttia:

  1. Onnea vuosipäivästä! :)

    Minäpä inspiroiduin tänään väkerteleen nyt niitä magneetteja siitä fimo-massasta myös, tosin ostin kahta eri väristä fimoa (1 paketti eri väriä ja 2 samaa pakettia eli 3 kpl yhteens, hyvin riitti.) ja tein niistä semmoista marmoroidun näköistä värimössöä, siis että raitoja menee sillein miten sattuu siellä, joissain vähän näkyvämmin ja joissain vähän vähemmän... Ihan kivoja niistä tuli. :)

    Otin myös vapauden kopioida sen varoitus-runon sulta, ettei kukaan söisi niitä meilläkään... ;) Tosin mä laitan semmoisen pienen lapun joka pussukkaan mukaan kun ajattelin jakaa ne pöydille valmiiksi ennen vieraiden tuloa, ehkä, mut noh, onpahan siellä sitten sisällä varoitus kuitenkin. :)

    Tajusin vasta sitten jälkeen päin että kun siinä puhutaan siinä runossa "kahdesta karkista" niin pakkohan mun oli sit kanssa joka pussukkaan laittaa kaksi karkkia! :D Noh, eipä sillä väliä, onneks tajusin kuitenkin sen etukäteen...! ;)

    Mut joo, tänään sydämmien teko fimosta, paisto, magneettien liimaus ja aforismien leikkaus suikaleiksi. ::) Vielä pitäis koota nuo karkit + magneetit + aforismit kokonaisuuksiksi... Noh, sen ehtii vielä. :)

    Mutta tuohon kaamokseen ja pimeyteen voisin semmoisen vinkin antaa, että aseta itsellesi jotain deadlinejä hommien suhteen. Ainakin itselläni auttaa kauheasti kun pyydän vaikka jonkun ystävän auttamaan esim. hameen sovituksessa viikon päähän... niin pakko sitten sitä hametta on tehdä, nimimerkillä viimeisenä iltanahan sitä sit tuli lopulta aloitettua tekemään.. Mutta tulipahan kuitenkin! Kun oli sopinut että sitä sit sovitetaan silloin niin sit se vaan oli oltava silloin sovitus kunnossa.... Sama pätis varmasti kaikkiin muihinkin hääjuttuihin, pyytää kaveria auttamaan niin kyl niitä sit tulee tehtyä. :) Kyl se siitä, teillä nyt on häät vasta kuukautta myöhemmin kuin meillä, et vielähän tässä on teillä aikaa. :)

    -Maija, se sama anomyymi kuin ennenkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ideasta! Se on vain vähän harmi, kun tuntuu, että kaikki vähäiset täällä asuvat kaverini ovat niin kiireisiä, etteivät oikein ehdi näkemään muutenkaan. :/ Pitää vain tsempata! :)
    Ja juu saa kopioida tekstin ihan vapaasti. Mukavaa että kelpasi sinullekin! :)

    VastaaPoista
  3. Vuosipäivä onnittelut! Kaamos se vaikuttaa täälläkin :(

    VastaaPoista

Kiitos!