torstai 26. marraskuuta 2009

Vanhaa ja uutta

Ajatuksenani oli ollut laittaa "joksikin vanhaksi" kaulakoruuni vanha ketju, mutta puvun sovituksessa kävi ilmi, että ketju on liian pitkä ja koru jää ikävästi hieman piiloon pääntien alle. :(

Päätin vaihtaa ketjun kapeaan mustaan satiininauhaan, jonka sidon rusetilla kiinni kaulaani. Istuu itseasiassa paremmin niin yleisvaikutelmaan.

Mutta sitten se ongelma tulikin! Mitä laittaa "joksikin vanhaksi"??? :O

Onneksi äidilläni oli tähän parempi kuin hyvä ehdotus. Nimittäin hänen rannekorunsa, jonka hän on saanut noin 10 vuotiaana. Sen tarkemmin en nyt aio kertoa kuinka vanha tuo koru on, sillä äitini ei ehkä tykkäisi jos hänen ikäänsä täällä kertoilisin ;)
Korusta on vuosien saatossa kadonnut yksi symboli, eikä äiti edes muistanut mikä se on ollut. Jäljellä avain, lukko, sydän, 13 ja neliapila.
Joku nyt tietysti järkyttyy, että miten voin ottaa luvun 13 koristamaan hääpäivääni, mutta itseasiassa vaikka kuinka taikauskoinen olenkin, en usko että se olisi mitenkään huonononnen numero. Omat kokemukseni ovat varsin positiivisia 13. päivistäkin. :)




Kuten tuossa tekstin alussa heti mainitsinkin, on naisella lupa muuttaa mieltään ja sen olen (taas kerran) tehnyt.Salamalla
Ilman salamaa

Kuten kuvista huomaa, ei se musta strassikivi oikein sovi yhdistelmään. Se pomppaa aivan liiaksi silmille ja näyttää kirjaimellisesti päälle liimatulta.
Vaihtoehtona olisi hankkia kirkas strassi, mutta kokeilin myös toisenlaista lakkausta. Tai lakkaus on oikeastaan samanlainen, mutta erivärinen.SalamallaIlman salamaa

Kameralla ei sitten millään saa vangittua violettia, mutta pääpointti tästä nyt taitaa sentään ilmetä.
Pohjalla violetti lakka, päälle lakattu kärjet hopealla ja lopuksi vaaleanpunainen shimmerlakka.
Etusormessa ja keskisormessa näkyy tuollainen ylimääräinen raja, sillä laitoin päälyslakan ainoastaan kynnen puoleenväliin asti, sillä se oli jo niin paksua tököttiä, etten sitä viitsinyt levittää koko kynnelle.
Tuohon tuo musta kivikin istuu ja sopiihan nämä nyt taas paremmin teemaväreihin. :)

Nyt kun vielä osaisi päättää tämän kynsiasiankin. Onneksi se ei nyt olen sentään niin tärkeä asia, että sen takia kannattaisi yöuniaan menettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!