tiistai 10. marraskuuta 2009

Puvun 1. sovitus

No nyt on pukua käyty sovittamassa ensimmäisen kerran ja joutuihan siihen aika läjän nuppineuloja nitomaan, eli muutoksia (=pienennystä) tulee jonkin verran.

Ensimmäinen kuva on otettu ilman salamaa. Edelleenkin violetti on todella vaikea väri vangita kameralla. Sävystä ei saa oikeaa... :/
Loput kuvat on otettu salaman kanssa ja väri on paljon sinisempi. Mutta siis juu, puvussa on erilliset ylä- ja alaosa. Musta on aiemmin esittelemääni kuviosamettia ja violetti on morsiussatiinia.

Hameen alla on alushame, josta poistin ylimmän vanteen, sillä muuten sen kanssa istuminen olisi ollut hyvin hankalaa.
Nyt siihen pitää sitten laittaa yläosaan lisää tylliä, että siitä tulee muhkeampi.
Lisää tylliä tarvitsee myös alimman vanteen päälle, ettei helma pääse menemään noin linttaan, vaan menee kauniin A-linjaisesti alas asti.

Olisin toki prinsessaunelmissani halunnut helmasta oiiiiikein leveän, kuten ideakuvassa on, mutta käytännöllisyys ajoi nyt kauneuden ohi. Tällä kertaa. :) Tällä sentään mahtuu kulkemaan ovistakin nostamatta vanteikkoa pystyyn, joka mielestäni olisi vähintäänkin noloa. :D

Yläosan etupuoli tulee kokemaan suurimmat muutokset, sillä sitä joutuu pienentämään aika paljonkin.
Kuvissa miehusta on kurtussa ja aika epämääräisen näköinen, mutta siinä on tosiaan nuppineulaa nuppineulan perään, joten istuvuus ei ole parhaimmillaan. Asia korjaantunee uudelleen ompelun myötä. :)
Takapuoli istui juuri niinkuin pitikin.Myös hameen takapuolella on violetti kaitale, josta olisin itseasiassa halunnut prinsessaunelmissani laahuksen, mutta järki voitti. Loskainen laahus ei olisi kovinkaan esteettinen näky! :)

7 kommenttia:

  1. Kaunis puku jo nyt!! Itse menin syksyllä naimisiin ja nyt kun olen sillon tällöin käynyt lukemassa häistäsi, niin kaduttaa kun en itse suunnitellut häiden yksityiskohtia ihan loppuun asti.. Sä kun oot kytkenyt kyniä myöten kaikki teemaväriin:):) Niin ja se magneettisydän oli loistava idea! Teille tulee varmasti tosi kauniit häät:)

    VastaaPoista
  2. Samat sanat: VAU MIKÄ PUKU!! Samettikangas näyttää todella ylleliseltä!! Vaatii myös asennetta mennä naimisiin tuollaisessa puvussa enkä yhtään epäile, etteikö juuri sinulta löytyisi SITÄ asennetta!!;)

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos kaikille!! Kommenttinne lämmittää kovasti mieltä ja sydäntä ja meinaa melkein tulla tippa linssiin. :'D

    VastaaPoista
  4. Aivan upea mekko, ja etenkin nuo ornamenttikuvioidut yksityiskohdat! Istuu siun päälle ihan täydellisesti, kun olet noin hoikassa kunnossa :)

    VastaaPoista
  5. Tuohon violetin kuvaukseen liittyen, kamerahan ei näe värejä samalla tavalla kuin ihminen. Jos kuvaat suoraan salamalla, sävy on aina väkisin siniseen vivahtava koska salaman värilämpötila on kohtuullisen korkea (sininen). Eli väri on aina riippuvainen valonlähteestä, oli se sitten salama, sininen taivas, loisteputki, hehkulamppu jne. Jokaisella on oma väriprofiilinsa.

    VastaaPoista

Kiitos!